Menü Bezárás

Matematika felvételi feladatok

Matematika felvételi feladatok online! Nyolcadikosok számára három kurzus készült az elmúlt évek feladatsorai alapján. (Az Oktatási Hivatal által közzétett felvételi feladatsorok digitális változatai)

Az írásbeli középiskolai felvételi 2022. január 22-én lesz. Addig még elegendő idő van a feladatokat gyakorolni! Ha hetedikes, nyolcadikos vagy, és szeretnéd kipróbálni a felfedezem.hu matematika felvételi feladatait, akkor jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével! A kurzusok díját átutalással fizetheted be, ennek részleteiről és az általános szerződési feltételekről értesítünk az általad megadott e-mail címen.

Matematika próbakurzus

Ingyenes kurzus, ízelítő a portál működéséről és a feladatokból. Kitöltheted a 2016-os felvételi feladatsort online, ezzel egyaránt tesztelheted a tudásod és a digitális feladatsorainkat is. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és két hét hozzáférést kapsz a próbakurzushoz!


Matematika felvételi feladatsorok 8. osztályosoknak:

Az elmúlt hat év felvételi feladatsorai matematikából nyolcadikosoknak. Összesen 13 online teszt, 45 perces időkorláttal. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és teljes hozzáférést kapsz a legközelebbi felvételi időpontjáig mindössze 3000 Ft-ért!


Matematika gyakorló feladatok felvételire:

Matematika feladatok nyolcadikosoknak, a felvételin előforduló feladattípusok szerint csoportosítva. 11 feladattípus, 250 digitális feladat. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és teljes hozzáférést kapsz a legközelebbi felvételi időpontjáig mindössze 3000 Ft-ért!

Ha mindkét matematika kurzusra egyszerre jelentkezel, akkor egyszeri 5000 Ft befizetésével korlátlan hozzáférést kapsz, a legközelebbi felvételi időpontjáig.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz:

Jelentkezés matematika kurzusokra