Matematika felvételi feladatok

Nyolcadikosok számára három matematika kurzus készült az elmúlt évek felvételi feladatsorai alapján. (Az Oktatási Hivatal által közzétett felvételi feladatsorok digitális változatai) A kijavított dolgozatod eredményét, és a helyes megoldásokat a kitöltés után azonnal megtudod. Nem kell hozzá kinyomtatni a feladatsorokat, nem kell e-mailban beküldeni. Hatékony segítség az önálló felkészüléshez! Ha matematika felvételi gyakorló feladatokat keresel nyolcadikosoknak, jó helyen jársz!

Az írásbeli középiskolai felvételi 2023. január 21-én lesz.(Pótidőpont január 31.) Ha hetedikes, nyolcadikos vagy, és szeretnéd kipróbálni a felfedezem.hu matematika felvételi feladatait, akkor jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével!

A kurzusok díját átutalással fizetheted be, ennek részleteiről és az általános szerződési feltételekről értesítünk az általad megadott e-mail címen. (Lehetőség van külön szülői hozzáférés igénylésére is, ha nyomon szeretné követni gyermeke előrehaladását a feladatok megoldásában.)

A matematika kurzusokról röviden:

Matematika próbakurzus

Ingyenes kurzus, ízelítő a portál működéséről és a feladatokból. Kitöltheted a 2016-os felvételi feladatsort online, ezzel egyaránt tesztelheted a tudásod és a digitális feladatsorainkat is. Azonnali visszajelzést kapsz az eredményről. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és két hét hozzáférést kapsz a próbakurzushoz!


Matematika felvételi feladatsorok 8. osztályosoknak:

Az elmúlt hét év felvételi feladatsorai matematikából nyolcadikosoknak. Összesen 16 online teszt, 45 perces időkorláttal. Gyakorolhatod a helyes időbeosztást, és azonnali visszajelzést kapsz az elért eredményről. A részletes megoldási útmutatókat a kitöltés után érheted el. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és teljes hozzáférést kapsz a legközelebbi felvételi időpontjáig mindössze 2900 Ft-ért!


Matematika gyakorló feladatok felvételire:

Matematika feladatok nyolcadikosoknak, a felvételin előforduló feladattípusok szerint csoportosítva. 11 feladattípus, 250 digitális feladat. Külön gyakorolhatod a számodra legnehezebb feladattípusokat. Minden önjavító feladattal háromszor próbálkozhatsz, majd a megoldás menetét is megnézheted. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és teljes hozzáférést kapsz a legközelebbi felvételi időpontjáig mindössze 2900 Ft-ért!

Ha mindkét matematika kurzusra egyszerre jelentkezel, akkor 4900 Ft-ért korlátlan hozzáférést kapsz, a legközelebbi felvételi időpontjáig.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz:

Jelentkezés matematika kurzusokra
Szülői jogosultsággal nyomon követheti gyermeke előrehaladását a kurzusban.
A tanuló e-mail címétől eltérő legyen