Menü Bezárás

Matematika felvételi

Nyolcadikosok számára három kurzus készült matematika felvételi feladatokból. 

Az írásbeli középiskolai felvételi 2022. januárban lesz. Addig még elegendő idő van a feladatokat gyakorolni! Ha hetedikes, nyolcadikos vagy, és szeretnéd kipróbálni a felfedezem.hu matematika felvételi feladatait, akkor jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével! A kurzusok díját átutalással fizetheted be, ennek részleteiről értesítünk az általad megadott e-mail címen.

Matematika próbakurzus

Ingyenes kurzus, ízelítő a portál működéséről és a feladatokból. Kitöltheted a 2016-os felvételi feladatsort online, ezzel egyaránt tesztelheted a tudásod és a digitális feladatsorainkat is. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és két hét hozzáférést kapsz a próbakurzushoz!


Matematika felvételi feladatsorok 8. osztályosoknak:

Az elmúlt hat év felvételi feladatsorai matematikából nyolcadikosoknak. Összesen 13 online teszt, 45 perces időkorláttal. Korlátlan hozzáférés a legközelebbi felvételi időpontjáig: 3000 Ft. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével!


Matematika gyakorló feladatok felvételire:

Matematika feladatok nyolcadikosoknak, a felvételin előforduló feladattípusok szerint csoportosítva. 11 feladattípus, 250 digitális feladat. Korlátlan hozzáférés a legközelebbi felvételi időpontjáig: 3000 Ft. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével!

Ha mindkét matematika kurzusra egyszerre jelentkezel, akkor egyszeri 5000 Ft befizetésével korlátlan hozzáférést kapsz, a legközelebbi felvételi időpontjáig.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz: