Menü Bezárás

Matematika felvételi feladatok

Matematika felvételi feladatok online! Nyolcadikosok számára három kurzus készült az elmúlt évek feladatsorai alapján. (Az Oktatási Hivatal által közzétett felvételi feladatsorok digitális változatai) A kijavított dolgozatod eredményét, és a helyes megoldásokat a kitöltés után azonnal megtudod. Nem kell hozzá kinyomtatni a feladatsorokat, nem kell e-mailban beküldeni. Hatékony segítség az önálló felkészüléshez!

Az írásbeli középiskolai felvételi 2022. január 22-én volt. Ha hetedikes, nyolcadikos vagy, és szeretnéd kipróbálni a felfedezem.hu matematika felvételi feladatait, akkor jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével! A kurzusok díját átutalással fizetheted be, ennek részleteiről és az általános szerződési feltételekről értesítünk az általad megadott e-mail címen.

A matematika kurzusokról röviden:

Matematika próbakurzus

Ingyenes kurzus, ízelítő a portál működéséről és a feladatokból. Kitöltheted a 2016-os felvételi feladatsort online, ezzel egyaránt tesztelheted a tudásod és a digitális feladatsorainkat is. Azonnali visszajelzést kapsz az eredményről. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és két hét hozzáférést kapsz a próbakurzushoz!


Matematika felvételi feladatsorok 8. osztályosoknak:

Az elmúlt hét év felvételi feladatsorai matematikából nyolcadikosoknak. Összesen 14 online teszt, 45 perces időkorláttal. A legutóbbi, 2022.01.22-i feladatsor is elérhető már! Gyakorolhatod a helyes időbeosztást, és azonnali visszajelzést kapsz az elért eredményről. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és teljes hozzáférést kapsz a legközelebbi felvételi időpontjáig mindössze 3000 Ft-ért!


Matematika gyakorló feladatok felvételire:

Matematika feladatok nyolcadikosoknak, a felvételin előforduló feladattípusok szerint csoportosítva. 11 feladattípus, 250 digitális feladat. Külön gyakorolhatod a számodra legnehezebb feladattípusokat. Minden feladattal háromszor próbálkozhatsz, majd a megoldás menetét is megnézheted. Jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével, és teljes hozzáférést kapsz a legközelebbi felvételi időpontjáig mindössze 3000 Ft-ért!

Ha mindkét matematika kurzusra egyszerre jelentkezel, akkor egyszeri 5000 Ft befizetésével korlátlan hozzáférést kapsz, a legközelebbi felvételi időpontjáig.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz:

Jelentkezés matematika kurzusokra